Voi pierde toate paginile mele atunci când șterg pluginul?
Nu, nu le vei pierde! Toate paginile și conținutul tău ar trebui să rămână pe site-ul tău. Aceasta înseamnă că poți dezactiva PBS în siguranță atunci când faci upgrade de la versiunea gratuită la versiunea premium sau când doar testezi diverse lucruri.
Cu toate acestea, nu totul va arăta la fel. Vei observa că unele elemente din pagina ta se vor schimba, deoarece PBS conține stiluri și scripturi suplimentare necesare pentru unele dintre elementele mai elaborate.
Iată câteva elemente care vor rămâne atunci când dezactivezi PBS:
- Stilizările de text
- Rândurile și coloanele
- Imaginile de fundal
- Imaginile circulare
Iată câteva elemente care vor dispărea atunci când dezactivezi PBS:
- Responsivitatea rândurilor și a coloanelor (nu vor mai arăta la fel de bine pe ecranele mai mici)
- Fundalurile cu efect parallax și alte efecte de fundal
- Umbrele
- Caruselurile