Raak ik al mijn pagina’s kwijt wanneer ik de plugin verwijder?

Geschreven door

in

Ben ik al mijn pagina’s kwijt als ik de plug-in verwijder?

Nee, zeker niet! Al uw pagina’s en inhoud blijven gewoon op uw site staan. Dit betekent dat u PBS veilig kunt deactiveren wanneer u upgradet van de gratis versie naar de premiumversie, of wanneer u gewoon dingen aan het uitproberen bent.

Niet alles zal er echter hetzelfde uitzien. U zult merken dat sommige items op uw pagina veranderen, omdat PBS aanvullende stijlen en scripts bevat die nodig zijn voor sommige van de meer geavanceerde elementen.

Hier zijn een aantal zaken die behouden blijven wanneer u PBS deactiveert:

  • Tekststijlen
  • Rijen en kolommen
  • Achtergrondafbeeldingen
  • Ronde afbeeldingen

Hier zijn een aantal zaken die verdwijnen wanneer u PBS deactiveert:

  • Responsiviteit van rijen en kolommen (ze zien er minder goed uit op kleinere schermen)
  • Parallax-achtergronden en andere achtergrondeffecten
  • Schaduwen
  • Carrousels