Да ли ћу изгубити све своје странице када избришем додатак?
Не, нећете! Све ваше странице и садржај би требало да остану на вашем сајту. То значи да можете безбедно деактивирати PBS када надограђујете са бесплатне верзије на премијум верзију, или када само испробавате ствари.
Међутим, неће све изгледати исто. Приметићете да ће се неке ставке на вашој страници променити јер PBS садржи додатне стилове и скрипте потребне за неке од сложенијих елемената.
Ево неких ствари које ће остати када деактивирате PBS:
- Стилови текста
- Редови и колоне
- Позадинске слике
- Кружне слике
Ево неких ствари које ће нестати када деактивирате PBS:
- Прилагодљивост редова и колона (неће изгледати тако добро на мањим екранима)
- Паралакс позадине и други позадински ефекти
- Сенке
- Карусели