ပလပ်အင်ကို ပယ်ဖျက်လိုက်သည့်အခါ ကျွန်ုပ်၏ စာမျက်နှာများအားလုံး ဆုံးရှုံးသွားမည်လား။

ရေးသားသူ –

တွင်

ပလပ်အင်ကို ဖျက်လိုက်သည့်အခါ ကျွန်ုပ်၏ စာမျက်နှာများအားလုံး ပျောက်ဆုံးသွားမည်လား။

ပျောက်ဆုံးမည် မဟုတ်ပါ! သင့်စာမျက်နှာများနှင့် အကြောင်းအရာများအားလုံးသည် သင့်ဆိုက်တွင် ဆက်လက်ရှိနေမည်ဖြစ်ပါသည်။ ဆိုလိုသည်မှာ အခမဲ့ဗားရှင်းမှ ပရီမီယံဗားရှင်းသို့ အဆင့်မြှင့်တင်သည့်အခါ သို့မဟုတ် စမ်းသပ်ကြည့်ရှုရုံမျှသာ ပြုလုပ်သည့်အခါ PBS ကို စိတ်ချလက်ချ ပိတ်ထားနိုင်ပါသည်။

သို့ရာတွင် အရာအားလုံးသည် မူလအတိုင်း ပုံစံတူ ရှိနေမည် မဟုတ်ပါ။ ပိုမိုအနုစိတ်သော အစိတ်အပိုင်းများအတွက် လိုအပ်သည့် နောက်ထပ် စတိုင်များနှင့် script များကို PBS တွင် ထည့်သွင်းထားသောကြောင့် သင့်စာမျက်နှာရှိ အရာအချို့ ပြောင်းလဲသွားသည်ကို သင် သတိပြုမိပါလိမ့်မည်။

PBS ကို ပိတ်လိုက်သည့်အခါ ဆက်လက်ကျန်ရှိနေမည့် အရာအချို့မှာ အောက်ပါအတိုင်းဖြစ်ပါသည်-

  • စာသားစတိုင်များ
  • အတန်းများနှင့် ကော်လံများ
  • နောက်ခံပုံများ
  • စက်ဝိုင်းပုံ ပုံများ

PBS ကို ပိတ်လိုက်သည့်အခါ ပျောက်ကွယ်သွားမည့် အရာအချို့မှာ အောက်ပါအတိုင်းဖြစ်ပါသည်-

  • အတန်းနှင့် ကော်လံ တုံ့ပြန်မှုရှိမှု (စခရင်အသေးများတွင် ယခင်ကဲ့သို့ ကြည့်ကောင်းနေမည် မဟုတ်ပါ)
  • Parallax နောက်ခံများနှင့် အခြားနောက်ခံ အထူးပြုလုပ်ချက်များ
  • အရိပ်များ
  • Carousels များ