ایا زه به خپلې ټولې پاڼې له لاسه ورکړم کله چې زه پلګ ان ړنګ کړم؟
نه، تاسو به یې له لاسه ورنکړئ! ستاسو ټولې پاڼې او محتوا باید لاهم ستاسو په سایټ کې پاتې شي. دا پدې مانا ده چې تاسو کولی شئ په خوندي ډول PBS غیر فعال کړئ کله چې له وړیا نسخې څخه پریمیم نسخې ته ارتقا کوئ، یا کله چې تاسو یوازې شیان آزمایئ.
په هرصورت، هرڅه به یو شان ونه ښکاري. تاسو به وګورئ چې ستاسو په پاڼه کې ځینې توکي به بدلون ومومي ځکه چې PBS اضافي سټایلونه او سکریپټونه لري چې د ځینو ډیرو پېچلو عناصرو لپاره اړین دي.
دلته ځینې شیان دي چې کله تاسو PBS غیر فعال کړئ نو پاتې به شي:
- د متن سټایلونه
- قطارونه او کالمونه
- شالید انځورونه
- ګردي انځورونه
دلته ځینې شیان دي چې کله تاسو PBS غیر فعال کړئ نو له منځه به لاړ شي:
- د قطار او کالم غبرګون ښودنه (هغوی به په کوچنیو سکرینونو کې دومره ښکلي نه ښکاري)
- د پارالاکس شالیدونه او د شالید نور اغیزې
- سیوري
- کاروسلونه (Carousels)