Чи втрачу я всі свої сторінки, коли видалю плагін?

Автор:

у

Чи втрачу я всі свої сторінки, якщо видалю плагін?

Ні, не втратите! Усі ваші сторінки та вміст залишаться на вашому сайті. Це означає, що ви можете безпечно деактивувати PBS під час оновлення з безкоштовної версії до преміум-версії або коли ви просто щось тестуєте.

Однак не все виглядатиме однаково. Ви помітите, що деякі елементи на вашій сторінці зміняться, оскільки PBS містить додаткові стилі та скрипти, необхідні для деяких більш складних елементів.

Ось деякі речі, які залишаться після деактивації PBS:

  • Стилі тексту
  • Рядки та стовпці
  • Фонові зображення
  • Круглі зображення

Ось деякі речі, які зникнуть після деактивації PBS:

  • Адаптивність рядків і стовпців (вони не виглядатимуть так круто на менших екранах)
  • Паралакс-фони та інші фонові ефекти
  • Тіні
  • Каруселі