Czy utracę wszystkie moje strony po usunięciu wtyczki?
Nie, nie utracisz! Wszystkie Twoje strony i treści powinny pozostać na Twojej witrynie. Oznacza to, że możesz bezpiecznie dezaktywować PBS podczas uaktualniania z wersji bezpłatnej do wersji premium lub gdy po prostu coś testujesz.
Jednak nie wszystko będzie wyglądać tak samo. Zauważysz, że niektóre elementy na Twojej stronie ulegną zmianie, ponieważ PBS zawiera dodatkowe style i skrypty wymagane przez niektóre bardziej złożone elementy.
Oto kilka elementów, które pozostaną po dezaktywacji PBS:
- Style tekstu
- Wiersze i kolumny
- Obrazy tła
- Okrągłe obrazy
Oto kilka elementów, które znikną po dezaktywacji PBS:
- Responsywność wierszy & kolumn (nie będą wyglądać tak dobrze na mniejszych ekranach)
- Tła z efektem paralaksy i inne efekty tła
- Cienie
- Karuzele