Plagini sildiyim zaman bütün səhifələrimi itirəcəyəm?

Müəllif:

bölməsində:

Plaqini sildiyim zaman bütün səhifələrimi itirəcəyəm?

Xeyr, itirməyəcəksiniz! Bütün səhifələriniz və məzmununuz saytınızda qalmalıdır. Bu o deməkdir ki, pulsuz versiyadan premium versiyaya yüksəldərkən və ya sadəcə nəyisə sınaqdan keçirərkən PBS-i təhlükəsiz şəkildə deaktiv edə bilərsiniz.

Bununla belə, hər şey eyni görünməyəcək. Səhifənizdəki bəzi elementlərin dəyişdiyini görəcəksiniz, çünki PBS daha mürəkkəb elementlərin bəziləri üçün tələb olunan əlavə stilləri və skriptləri ehtiva edir.

PBS-i deaktiv etdiyiniz zaman qalacaq bəzi şeylər bunlardır:

  • Mətn stilləri
  • Sətirlər və sütunlar
  • Arxa plan şəkilləri
  • Dairəvi şəkillər

PBS-i deaktiv etdiyiniz zaman itəcək bəzi şeylər bunlardır:

  • Sətir və sütun responsivliyi (daha kiçik ekranlarda o qədər də yaxşı görünməyəcəklər)
  • Parallaks arxa planlar və digər arxa plan effektləri
  • Kölgələr
  • Karusellər