האם אאבד את כל הדפים שלי כאשר אמחק את התוסף?

נכתב על ידי

ב

האם אאבד את כל הדפים שלי כאשר אמחק את התוסף?

לא, לא תאבד! כל הדפים והתוכן שלך יישארו באתר שלך. המשמעות היא שתוכל להשבית בבטחה את PBS בעת שדרוג מגרסת החינם לגרסת הפרימיום, או כאשר אתה רק בודק דברים.

עם זאת, לא הכל ייראה אותו הדבר. תבחין שחלק מהאלמנטים בדף שלך ישתנו מכיוון ש-PBS מכיל סגנונות וסקריפטים נוספים הנדרשים לחלק מהאלמנטים המורכבים יותר.

הנה כמה דברים שיישארו כאשר תשבית את PBS:

  • עיצובי טקסט
  • שורות ועמודות
  • תמונות רקע
  • תמונות עגולות

הנה כמה דברים שייעלמו כאשר תשבית את PBS:

  • רספונסיביות של שורות ועמודות (הן לא ייראו טוב כל כך במסכים קטנים יותר)
  • רקעי פרלקס ואפקטים נוספים של רקע
  • צלליות
  • קרוסלות