Eklentiyi Sildiğimde Tüm Sayfalarımı Kaybeder miyim?
Hayır, kaybetmezsiniz! Tüm sayfalarınız ve içeriğiniz sitenizde kalmaya devam edecektir. Bu, ücretsiz sürümden premium sürüme yükseltirken veya sadece denemeler yaparken PBS’yi güvenle devre dışı bırakabileceğiniz anlamına gelir.
Ancak her şey aynı görünmeyecektir. PBS daha ayrıntılı öğelerden bazılarının ihtiyaç duyduğu ek stilleri ve komut dosyalarını içerdiğinden, sayfanızdaki bazı ögelerin değiştiğini fark edeceksiniz.
PBS’yi devre dışı bıraktığınızda kalacak bazı şeyler şunlardır:
- Metin stilleri
- Satırlar ve sütunlar
- Arka plan görselleri
- Dairesel görseller
PBS’yi devre dışı bıraktığınızda kaybolacak bazı şeyler şunlardır:
- Satır & sütun duyarlılığı (küçük ekranlarda o kadar havalı görünmeyecekler)
- Paralaks arka planlar ve diğer arka plan efektleri
- Gölgeler
- Karuseller