A do t’i humb të gjitha faqet e mia kur ta fshij shtojcën?
Jo, nuk do t’i humbni! Të gjitha faqet dhe përmbajtja juaj duhet të mbeten ende në faqen tuaj. Kjo do të thotë se mund ta çaktivizoni PBS në mënyrë të sigurt kur përmirësoni nga versioni falas në versionin premium, ose kur thjesht po bëni prova.
Megjithatë, jo gjithçka do të duket njësoj. Do të vini re se disa elemente në faqen tuaj do të ndryshojnë sepse PBS përmban stile dhe skripta shtesë të nevojshme nga disa prej elementeve më të përpunuara.
Ja disa gjëra që do të mbeten kur çaktivizoni PBS:
- Stilet e tekstit
- Rreshtat dhe kolonat
- Imazhet e sfondit
- Imazhet rrethore
Ja disa gjëra që do të hiqen kur çaktivizoni PBS:
- Përgjegjshmëria (responsiveness) e rreshtave & kolonave (nuk do të duken aq bukur në ekrane më të vogla)
- Sfondet parallax dhe efekte të tjera të sfondit
- Hijet
- Karuselët