តើខ្ញុំនឹងបាត់បង់ទំព័រទាំងអស់របស់ខ្ញុំនៅពេលខ្ញុំលុបកម្មវិធីជំនួយដែរឬទេ?

សរសេរដោយ

ក្នុង

តើខ្ញុំនឹងបាត់បង់ទំព័រទាំងអស់របស់ខ្ញុំដែរឬទេ នៅពេលខ្ញុំលុបកម្មវិធីជំនួយ?

ទេ អ្នកនឹងមិនបាត់បង់ទេ! ទំព័រ និងខ្លឹមសារទាំងអស់របស់អ្នកនឹងនៅតែមាននៅលើគេហទំព័ររបស់អ្នកដដែល។ នេះមានន័យថាអ្នកអាចបិទដំណើរការ PBS ដោយសុវត្ថិភាពនៅពេលដំឡើងកំណែពីកំណែឥតគិតថ្លៃទៅកាន់កំណែពិសេស (premium) ឬនៅពេលដែលអ្នកគ្រាន់តែកំពុងធ្វើការសាកល្បង។

ទោះជាយ៉ាងណាក៏ដោយ មិនមែនគ្រប់យ៉ាងសុទ្ធតែមើលទៅដូចដើមនោះទេ។ អ្នកនឹងសម្គាល់ឃើញថាធាតុមួយចំនួននៅក្នុងទំព័ររបស់អ្នកនឹងផ្លាស់ប្តូរ ដោយសារតែ PBS មានរចនាប័ទ្ម និងស្គ្រីបបន្ថែមដែលត្រូវការដោយធាតុដែលផ្ចិតផ្ចង់មួយចំនួន។

ខាងក្រោមនេះជាធាតុមួយចំនួនដែលនឹងនៅដដែល នៅពេលអ្នកបិទដំណើរការ PBS៖

  • រចនាប័ទ្មអត្ថបទ
  • ជួរដេក និងជួរឈរ
  • រូបភាពផ្ទៃខាងក្រោយ
  • រូបភាពរាងជារង្វង់

ខាងក្រោមនេះជាធាតុមួយចំនួនដែលនឹងបាត់បង់ នៅពេលអ្នកបិទដំណើរការ PBS៖

  • ភាពឆ្លើយតបនៃជួរដេក និងជួរឈរ (ពួកវានឹងមិនបង្ហាញស្អាតនៅលើអេក្រង់ទំហំតូចជាងនេះទេ)
  • ផ្ទៃខាងក្រោយ Parallax និងបែបផែនផ្ទៃខាងក្រោយផ្សេងទៀត
  • ស្រមោល
  • Carousels (ផ្ទាំងស្លាយរូបភាពរំកិល)