के मैले प्लगइन हटाउँदा मेरा सबै पृष्ठहरू गुमाउनेछु?
अहँ, तपाईंले गुमाउनुहुने छैन! तपाईंका सबै पृष्ठहरू र सामग्री तपाईंको साइटमा अझै पनि रहनेछन्। यसको अर्थ के हो भने नि:शुल्क संस्करणबाट प्रिमियम संस्करणमा अपग्रेड गर्दा, वा तपाईंले केवल परीक्षण गरिरहनुभएको बेला तपाईंले सुरक्षित रूपमा PBS निष्क्रिय गर्न सक्नुहुन्छ।
यद्यपि, सबै कुरा उस्तै देखिने छैन। तपाईंले याद गर्नुहुनेछ कि तपाईंको पृष्ठका केही वस्तुहरू परिवर्तन हुनेछन् किनभने PBS मा केही थप विस्तृत तत्वहरूका लागि आवश्यक अतिरिक्त शैलीहरू र लिपिहरू समावेश हुन्छन्।
तपाईंले PBS निष्क्रिय गर्दा बाँकी रहने केही कुराहरू यहाँ छन्:
- पाठ शैलीहरू
- पङ्क्तिहरू र स्तम्भहरू
- पृष्ठभूमि छविहरू
- गोलाकार छविहरू
तपाईंले PBS निष्क्रिय गर्दा हट्ने केही कुराहरू यहाँ छन्:
- पङ्क्ति र स्तम्भ उत्तरदायित्व (साना स्क्रिनहरूमा तिनीहरू त्यति राम्रो देखिने छैनन्)
- प्यारालाक्स पृष्ठभूमि र अन्य पृष्ठभूमि प्रभावहरू
- छायाहरू
- क्यारोसेलहरू