Ще загубя ли всичките си страници, когато изтрия плъгина?

Написано от

в

Ще загубя ли всичките си страници, когато изтрия плъгина?

Не, няма! Всички ваши страници и съдържание ще останат на сайта ви. Това означава, че можете безопасно да деактивирате PBS при надграждане от безплатната към премиум версията, или когато просто тествате нещата.

Въпреки това, не всичко ще изглежда по същия начин. Ще забележите, че някои елементи на страницата ви ще се променят, тъй като PBS съдържа допълнителни стилове и скриптове, необходими за някои от по-сложните елементи.

Ето някои неща, които ще останат, когато деактивирате PBS:

  • Стилизиране на текст
  • Редове и колони
  • Фонови изображения
  • Кръгли изображения

Ето някои неща, които ще изчезнат, когато деактивирате PBS:

  • Отзивчивост (responsiveness) на редовете и колоните (няма да изглеждат толкова добре на по-малки екрани)
  • Паралакс фонове и други фонови ефекти
  • Сенки
  • Карусели