Hoću li izgubiti sve svoje stranice kada izbrišem dodatak?
Ne, nećete! Sve vaše stranice i sadržaj trebali bi ostati na vašoj web-stranici. To znači da možete sigurno deaktivirati PBS prilikom prelaska s besplatne verzije na premium verziju ili kada samo nešto isprobavate.
Međutim, neće sve izgledati isto. Primijetit ćete da će se neki elementi na vašoj stranici promijeniti jer PBS sadrži dodatne stilove i skripte potrebne za neke složenije elemente.
Evo nekoliko stvari koje će ostati kada deaktivirate PBS:
- Stiliziranje teksta
- Redovi i stupci
- Pozadinske slike
- Kružne slike
Evo nekoliko stvari koje će nestati kada deaktivirate PBS:
- Prilagodljivost redova i stupaca (neće izgledati tako dobro na manjim zaslonima)
- Parallax pozadine i drugi pozadinski efekti
- Sjene
- Vrtuljci (Carousels)