Plaginni oʻchirib tashlasam, barcha sahifalarimni yoʻqotamanmi?

Muallif:

bo‘limida

Plaginni o’chirib tashlaganimda barcha sahifalarimni yo’qotamanmi?

Yo’q, yo’qotmaysiz! Barcha sahifalaringiz va kontentingiz saytingizda saqlanib qolishi kerak. Bu shuni anglatadiki, siz bepul versiyadan pullik versiyaga o’tishda yoki shunchaki sinovdan o’tkazayotganingizda PBS plaginini bexavotir faolsizlantirishingiz mumkin.

Biroq, hamma narsa avvalgidek ko’rinmasligi mumkin. Sahifangizdagi ba’zi elementlar o’zgarganini sezasiz, chunki PBS yanada murakkab elementlar uchun zarur bo’lgan qo’shimcha uslublar va skriptlarni o’z ichiga oladi.

PBS plaginini faolsizlantirganingizda saqlanib qoladigan ba’zi narsalar quyidagilardir:

  • Matn uslublari
  • Qatorlar va ustunlar
  • Fon rasmlari
  • Dumaloq rasmlar

PBS plaginini faolsizlantirganingizda yo’qoladigan ba’zi narsalar quyidagilardir:

  • Qator va ustunlarning moslashuvchanligi (kichikroq ekranlarda ular unchalik chiroyli ko’rinmaydi)
  • Parallaks fonlar va boshqa fon effektlari
  • Soyalar
  • Karusellar