Би нэмэлт өргөтгөлийг (plugin) устгавал бүх хуудсаа алдах уу?
Үгүй, та алдахгүй! Таны бүх хуудас болон агуулга таны сайтад хэвээр үлдэнэ. Энэ нь та үнэгүй хувилбараас дээд зэрэглэлийн (premium) хувилбар руу шинэчлэх, эсвэл зүгээр л туршиж үзэх үедээ PBS-ийг аюулгүйгээр идэвхгүй болгож болно гэсэн үг юм.
Гэсэн хэдий ч бүх зүйл хуучин шигээ харагдахгүй. PBS нь зарим нарийн төвөгтэй элементүүдэд шаардлагатай нэмэлт загвар болон скриптүүдийг агуулдаг тул таны хуудасны зарим зүйлс өөрчлөгдсөнийг та анзаарах болно.
PBS-ийг идэвхгүй болгоход хэвээр үлдэх зарим зүйлс энд байна:
- Текстийн загварчлалууд
- Мөр болон баганууд
- Арын дэвсгэр зураг
- Дугуй хэлбэртэй зураг
PBS-ийг идэвхгүй болгоход арилах зарим зүйлс энд байна:
- Мөр ба баганын мэдрэмжтэй (responsive) зохицол (жижиг дэлгэц дээр өмнөх шигээ гоё харагдахгүй)
- Параллакс арын дэвсгэр болон бусад арын эффектүүд
- Сүүдэр
- Карусель (эргэдэг слайд)