Ce se întâmplă când expiră licența ta?
Modulul va continua să funcționeze corect atât timp cât nu dezactivezi licența de pe site-ul tău. Odată ce o dezactivezi, nu o mai poți reactiva.
Nu vei mai putea primi actualizări din panoul de control WordPress și nu vei mai avea acces la versiuni mai noi. Nu îți vom mai putea oferi asistența noastră excepțională dedicată.