Θα χάσω όλες τις σελίδες μου όταν διαγράψω το πρόσθετο;

Γράφτηκε από

σε

Θα χάσω όλες τις σελίδες μου όταν διαγράψω το πρόσθετο;

Όχι, δεν θα τις χάσετε! Όλες οι σελίδες και το περιεχόμενό σας θα παραμείνουν στον ιστότοπό σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε το PBS με ασφάλεια κατά την αναβάθμιση από τη δωρεάν έκδοση στην έκδοση premium ή όταν απλώς δοκιμάζετε πράγματα.

Ωστόσο, δεν θα φαίνονται όλα ίδια. Θα παρατηρήσετε ότι ορισμένα στοιχεία στη σελίδα σας θα αλλάξουν επειδή το PBS περιέχει πρόσθετα στυλ και σενάρια που χρειάζονται ορισμένα από τα πιο περίπλοκα στοιχεία.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα παραμείνουν όταν απενεργοποιήσετε το PBS:

  • Στυλ κειμένου
  • Γραμμές και στήλες
  • Εικόνες φόντου
  • Κυκλικές εικόνες

Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα χαθούν όταν απενεργοποιήσετε το PBS:

  • Αποκρισιμότητα γραμμών & στηλών (δεν θα φαίνονται τόσο ωραίες σε μικρότερες οθόνες)
  • Φόντα parallax και άλλα εφέ φόντου
  • Σκιές
  • Carousels