Přijdu o všechny své stránky, když plugin smažu?

Napsal(a)

v rubrice

Přijdu o všechny své stránky, když plugin smažu?

Ne, nepřijdete! Všechny vaše stránky a obsah by měly na vašem webu zůstat. To znamená, že můžete PBS bezpečně deaktivovat při přechodu z bezplatné verze na prémiovou nebo když si jen věci zkoušíte.

Všechno však nebude vypadat stejně. Všimnete si, že některé položky na vaší stránce se změní, protože PBS obsahuje dodatečné styly a skripty potřebné pro některé propracovanější prvky.

Zde jsou některé věci, které zůstanou i po deaktivaci PBS:

  • Stylování textu
  • Řádky a sloupce
  • Obrázky na pozadí
  • Kruhové obrázky

Zde jsou některé věci, které po deaktivaci PBS zmizí:

  • Responzivita řádků a sloupců (na menších obrazovkách nebudou vypadat tak dobře)
  • Paralaxní pozadí a další efekty pozadí
  • Stíny
  • Karusely