დავკარგავ თუ არა ყველა ჩემს გვერდს ფლაგინის წაშლისას?
არა, არ დაკარგავთ! ყველა თქვენი გვერდი და კონტენტი მაინც დარჩება თქვენს საიტზე. ეს ნიშნავს, რომ შეგიძლიათ უსაფრთხოდ გათიშოთ PBS უფასო ვერსიიდან პრემიუმ ვერსიაზე განახლებისას, ან როდესაც უბრალოდ რაღაცებს ტესტავთ.
თუმცა, ყველაფერი ერთნაირად არ გამოიყურება. თქვენ შეამჩნევთ, რომ თქვენს გვერდზე ზოგიერთი ელემენტი შეიცვლება, რადგან PBS შეიცავს დამატებით სტილებსა და სკრიპტებს, რომლებიც საჭიროა ზოგიერთი უფრო რთული ელემენტისთვის.
აი, რა დარჩება PBS-ის გათიშვის შემდეგ:
- ტექსტის სტილები
- სტრიქონები და სვეტები
- ფონის სურათები
- მრგვალი სურათები
აი, რა გაქრება PBS-ის გათიშვის შემდეგ:
- სტრიქონებისა და სვეტების რესპონსიულობა (ისინი აღარ გამოიყურება ისე კარგად პატარა ეკრანებზე)
- პარალაქსის ფონები და ფონის სხვა ეფექტები
- ჩრდილები
- კარუსელები