Կկորցնե՞մ արդյոք իմ բոլոր էջերը, երբ ջնջեմ փլագինը:
Ո՛չ, չեք կորցնի: Ձեր բոլոր էջերը և բովանդակությունը դեռ կմնան ձեր կայքում: Սա նշանակում է, որ դուք կարող եք ապաակտիվացնել PBS-ն ապահով կերպով՝ անվճար տարբերակից պրեմիում տարբերակի անցնելիս կամ երբ պարզապես փորձարկում եք այն:
Այնուամենայնիվ, ոչ ամեն ինչ նույն տեսքը կունենա: Դուք կնկատեք, որ ձեր էջի որոշ տարրեր կփոխվեն, քանի որ PBS-ը պարունակում է լրացուցիչ ոճեր և սկրիպտներ, որոնք անհրաժեշտ են առավել բարդ տարրերի համար:
Ահա որոշ բաներ, որոնք կպահպանվեն PBS-ն ապաակտիվացնելիս.
- Տեքստի ոճավորումները
- Տողերը և սյունակները
- Ֆոնային պատկերները
- Կլոր պատկերները
Ահա որոշ բաներ, որոնք կանհետանան PBS-ն ապաակտիվացնելիս.
- Տողերի և սյունակների ադապտիվությունը (դրանք այնքան գեղեցիկ տեսք չեն ունենա ավելի փոքր էկրաններին)
- Պարալաքս ֆոները և ֆոնային այլ էֆեկտները
- Ստվերները
- Կարուսելները