Elveszítem az összes oldalamat a bővítmény törlésekor?

Írta:

itt:

Elveszítem az összes oldalamat, ha törlöm a bővítményt?

Nem, nem fogja elveszíteni! Minden oldala és tartalma megmarad a webhelyén. Ez azt jelenti, hogy biztonságosan kikapcsolhatja a PBS-t, amikor az ingyenes verzióról a prémium verzióra vált, vagy amikor éppen csak tesztelgeti a dolgokat.

Azonban nem minden fog ugyanúgy kinézni. Észre fogja venni, hogy az oldal egyes elemei megváltoznak, mert a PBS további stílusokat és scripteket tartalmaz, amelyekre a bonyolultabb elemek némelyikének szüksége van.

Íme néhány dolog, ami megmarad a PBS kikapcsolásakor:

  • Szövegstílusok
  • Sorok és oszlopok
  • Háttérképek
  • Kör alakú képek

Íme néhány dolog, ami el fog tűnni a PBS kikapcsolásakor:

  • A sorok és oszlopok reszponzivitása (kisebb képernyőkön nem fognak olyan jól kinézni)
  • Parallaxis hátterek és egyéb háttéreffektek
  • Árnyékok
  • Körhinták (carouselek)