Co się stanie, gdy Twoja licencja wygaśnie?
Wtyczka nadal będzie działać poprawnie, dopóki nie dezaktywujesz licencji na swojej stronie. Po jej dezaktywacji nie będzie można aktywować jej ponownie.
Nie będziesz mieć możliwości otrzymywania aktualizacji z kokpitu WordPressa ani dostępu do nowszych wersji. Nie będziemy również w stanie zapewnić Ci wspaniałego, dedykowanego wsparcia.