Шта се дешава када ваша лиценца истекне?
Додатак ће и даље наставити да ради исправно све док не деактивирате лиценцу на свом сајту. Једном када је деактивирате, не можете је поново активирати.
Нећете моћи да примате ажурирања са своје WordPress командне табле, нити да имате приступ новијим верзијама. Нећемо бити у могућности да вам пружимо сјајну прилагођену подршку.