څه پېښېږي کله چې ستاسو لایسنس پای ته ورسېږي؟
پلګین به لاهم په سمه توګه کار ته دوام ورکړي تر هغه چې تاسو په خپل سایټ کې لایسنس غیر فعال نه کړئ. کله چې تاسو دا غیر فعال کړئ، تاسو نشئ کولی دا بیا فعال کړئ.
تاسو به ونه شئ کولی د خپل ورډپریس ډشبورډ څخه تازه معلومات ترلاسه کړئ، یا نوو نسخو ته لاسرسی ومومئ. موږ به ونه شو کولی تاسو ته غوره ځانګړی ملاتړ چمتو کړو.