តើមានអ្វីកើតឡើងនៅពេលអាជ្ញាបណ្ណរបស់អ្នកផុតកំណត់?
កម្មវិធីជំនួយនឹងនៅតែបន្តដំណើរការបានយ៉ាងត្រឹមត្រូវ ដរាបណាអ្នកមិនបិទដំណើរការអាជ្ញាបណ្ណនៅលើគេហទំព័ររបស់អ្នក។ នៅពេលដែលអ្នកបិទដំណើរការវា អ្នកមិនអាចធ្វើឱ្យវាដំណើរការឡើងវិញបានទៀតទេ។
អ្នកនឹងមិនអាចទទួលបានការអាប់ដេតពីផ្ទាំងគ្រប់គ្រង WordPress របស់អ្នក ឬចូលប្រើប្រាស់កំណែថ្មីៗបានឡើយ។ យើងក៏នឹងមិនអាចផ្តល់ឱ្យអ្នកនូវការគាំទ្រតាមតម្រូវការដ៏អស្ចារ្យបានដែរ។