Ի՞նչ է տեղի ունենում, երբ ձեր լիցենզիայի ժամկետը լրանում է:
Փլագինը կշարունակի ճիշտ աշխատել այնքան ժամանակ, քանի դեռ չեք ապաակտիվացրել լիցենզիան ձեր կայքում: Այն ապաակտիվացնելուց հետո դուք այլևս չեք կարող նորից ակտիվացնել այն:
Դուք չեք կարողանա թարմացումներ ստանալ ձեր WordPress-ի կառավարման վահանակից կամ մուտք ունենալ ավելի նոր տարբերակներին: Մենք չենք կարողանա ձեզ տրամադրել հիանալի անհատական աջակցություն: