Frissítés után nem látom a módosításaimat
Ha elmentette a módosításokat az oldalán, és…
- frissítés után visszatér a régi tartalom; vagy
- továbbra is a régi tartalmat látja, amikor az oldalt egy másik böngészőben (vagy inkognitó módban) tekinti meg;
1. lehetőség: Gyorsítótárazás (Caching)
ez azt jelentheti, hogy a mentés nem váltotta ki a gyorsítótárazási megoldás tárolt adatainak törlését.
Ha valamilyen gyorsítótárazási megoldást használ – például egy gyorsítótárazó bővítményt, mint a W3 Total Cache, egy szerveroldali gyorsítótárazó szoftvert, mint a Memcached vagy a Redis, vagy DNS gyorsítótárazást, mint a CloudFlare –, előfordulhat, hogy az nem ürítette ki az elmentett tartalmat.
Ennek ellenőrzésére az egyik mód az, ha szerkeszti az oldalt a vezérlőpulton (a szokásos módon), majd megtekinti az oldalt a felhasználói felületen. Ha a tartalom nem változott, akkor lehetséges, hogy a gyorsítótár nem ürült ki automatikusan.
Egyes nem WordPress-alapú gyorsítótárazási megoldások rendelkeznek egy kiegészítő WordPress-bővítménnyel, amely segíthet az aktuális gyorsítótár ürítésében vagy törlésében; a WordPress-megoldások általában gombokkal vagy beállításokkal rendelkeznek erre a célra.
2. lehetőség: Hiba történt
Az is előfordulhat, hogy mentés közben valamilyen PHP-hiba történt.
Ennek ellenőrzéséhez nyissa meg a fejlesztői konzolt (lehetőleg Chrome-ban), majd navigáljon a Hálózat (Network) fülre. Ha ott van, mentse el a módosításait a PBS-ben, és több bejegyzést kell látnia az admin-ajax.php felé. Ha ezt pirossal látja, az azt jelzi, hogy hiba történt. Ellenőrizze, hogy lát-e valami ehhez hasonlót:

Amennyiben ez a helyzet, kérjük, írjon nekünk a [email protected] e-mail-címre a szükséges bejelentkezési adatokkal együtt, hogy utánajárhassunk és kijavíthassuk Önnek.
3. lehetőség: Wordfence tűzfal
Kérjük, olvassa el a Wordfence kompatibilitásról szóló cikket itt: http://docs.pagebuildersandwich.com/article/214-wordfence-firewall-setup-compatibility