Τι συμβαίνει όταν λήξει η άδειά σας;
Το πρόσθετο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά εφόσον δεν απενεργοποιήσετε την άδεια στον ιστότοπό σας. Μόλις την απενεργοποιήσετε, δεν μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ξανά.
Δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από τον πίνακα ελέγχου του WordPress σας ούτε να έχετε πρόσβαση σε νεότερες εκδόσεις. Δεν θα μπορούμε να σας παρέχουμε την εξαιρετική προσαρμοσμένη υποστήριξή μας.