Co se stane, když vám vyprší licence?
Plugin bude i nadále správně fungovat, dokud na svém webu nedeaktivujete licenci. Jakmile ji deaktivujete, již ji nelze znovu aktivovat.
Nebudete moci přijímat aktualizace z nástěnky WordPressu ani mít přístup k novějším verzím. Také vám nebudeme moci poskytovat naši skvělou zákaznickou podporu.