Какво се случва, когато лицензът ви изтече?
Плъгинът ще продължи да работи правилно, стига да не деактивирате лиценза на сайта си. След като го деактивирате, не можете да го активирате отново.
Няма да можете да получавате актуализации от таблото за управление на WordPress или да имате достъп до по-нови версии. Няма да можем да ви предоставим страхотна персонализирана поддръжка.