ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນເມື່ອໃບອະນຸຍາດຂອງທ່ານໝົດອາຍຸ?

ຂຽນໂດຍ

ໃນ

,

ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນເມື່ອໃບອະນຸຍາດຂອງທ່ານໝົດອາຍຸ?

ປລັກອິນຈະຍັງສືບຕໍ່ເຮັດວຽກໄດ້ຢ່າງຖືກຕ້ອງ ຕາບໃດທີ່ທ່ານບໍ່ໄດ້ປິດການນຳໃຊ້ໃບອະນຸຍາດຢູ່ໃນເວັບໄຊທ໌ຂອງທ່ານ. ເມື່ອທ່ານປິດການນຳໃຊ້ມັນແລ້ວ, ທ່ານຈະບໍ່ສາມາດເປີດການນຳໃຊ້ມັນຄືນໃໝ່ໄດ້ອີກ.

ທ່ານຈະບໍ່ສາມາດຮັບການອັບເດດຈາກໜ້າ dashboard WordPress ຂອງທ່ານ, ຫຼື ເຂົ້າເຖິງເວີຊັນໃໝ່ກວ່າໄດ້. ພວກເຮົາຈະບໍ່ສາມາດໃຫ້ການຊ່ວຍເຫຼືອລູກຄ້າທີ່ດີຢ້ຽມແກ່ທ່ານໄດ້.