ការផ្លាស់ប្តូរស្ថានភាពការបង្ហោះរបស់អ្នក
ដើម្បីផ្លាស់ប្តូរស្ថានភាពការបង្ហោះរបស់អ្នក សូមដាក់ទស្សន៍ទ្រនិចកណ្ដុររបស់អ្នកពីលើសញ្ញាទម្លាក់ចុះនៅលើប៊ូតុងរក្សាទុកដែលនៅផ្នែកខាងលើខាងឆ្វេងនៃអេក្រង់។ វានឹងបង្ហាញជម្រើសរក្សាទុកបន្ថែមទៀត។

ដើម្បីផ្លាស់ប្តូរស្ថានភាពការបង្ហោះរបស់អ្នក សូមដាក់ទស្សន៍ទ្រនិចកណ្ដុររបស់អ្នកពីលើសញ្ញាទម្លាក់ចុះនៅលើប៊ូតុងរក្សាទុកដែលនៅផ្នែកខាងលើខាងឆ្វេងនៃអេក្រង់។ វានឹងបង្ហាញជម្រើសរក្សាទុកបន្ថែមទៀត។
