pbs_saved_content අන්තර්ගතය සුරැකීමෙන් පසු කැඳවනු ලැබේ. මෙය කැඳවනු ලබන්නේ PBS සංස්කාරකයෙන් සුරැකීමක් ආරම්භ කළ විටය. පරාමිතීන් කිසිවක් නැත